Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemRegacymailing has a deprecated constructor in /home/qsventilatie/domains/qsventilatie.nl/public_html/plugins/system/regacymailing/regacymailing.php on line 12
LBK - Airco - CV
Specialist in ventilatie en luchtbehandelingen

Terugbelverzoek

Laat uw nummer achter en wij bellen u z.s.m. terug!

QS

Terugbelverzoek

Bericht wordt verstuurd

LBK - Airco - CV

Luchtbehandelings kasten

Airconditioning

Centrale Verwarming

Levering, montage, reiniging en onderhoud van:

  • Luchtbehandelings kasten
  • Airconditioning
  • Centrale Verwarming

Een optimale luchtbehandeling is belangrijk voor een gezond binnenklimaat. De juiste klimaatbehandeling zorgt voor het optimaal verversen, verwarmen, koelen en bevochtigen van lucht. Het doel is het creëren van een prettig leef- en werkklimaat voor mensen en het minimaliseren van een prettig leefklimaat voor bacteriën, virussen en schimmels. Wij hebben alles in huis, van eerste ronde aan de overlegtafel tot nazorg na oplevering, om elk project rondom klimaatbeheersing te laten slagen.

QS Ventilatie zorgt voor levering, aanleg, montage, reiniging, onderhoud en reparatie van luchtbehandelingsinstallaties, airco’s, warmtepompen en CV’s. Kernwaarden die we daarbij hanteren zijn het zorgvuldig bewaken van de eisen en afspraken zoals die bij de opdracht zijn neergelegd, klantgerichtheid, financiële haalbaarheid en flexibiliteit in het leveren van manpower zodat we onze beloften kunnen waarmaken bij zowel kleine als omvangrijke projecten. Wij zijn VCA gecertificeerd.


Maak een afspraak

Contact