Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemRegacymailing has a deprecated constructor in /home/qsventilatie/domains/qsventilatie.nl/public_html/plugins/system/regacymailing/regacymailing.php on line 12
DIENSTEN
Specialist in ventilatie en luchtbehandelingen

Terugbelverzoek

Laat uw nummer achter en wij bellen u z.s.m. terug!

QS

Terugbelverzoek

Bericht wordt verstuurd

U doet er verstandig aan om uw mechanische ventilatie iedere 2 jaar een kleine onderhoudsbeurt te geven en tenminste iedere 5 jaar een reiniging van het hele systeem inclusief de kanalen te laten uitvoeren.

lees meer

Een dak ventilator zorgt ervoor dat de ventilatie binnen uw huis goed is waardoor vervuilde lucht niet in huis blijft hangen. Een dak ventilator valt onder de noemer mechanische ventilatie.

lees meer

Ventilatiekanalen in een pand of een woning hebben twee functies: het aanvoeren van frisse buitenlucht en het afvoeren van “vervuilde” binnen lucht, dit gebeurt 24/7 het hele jaar door.

lees meer

Inductie-units leveren een grote bijdrage aan een gezond binnenklimaat. Er bestaan verschillende type inductie-units waaronder units die verkoelen, verwarmen, ventileren of een combinatie hiervan.

lees meer

In moderne hotels worden hoge eisen gesteld als het gaat om systemen voor de verkoeling en verwarming van lucht en daarnaast natuurlijk ventilatie.

lees meer